13 Ocak 2022 Perşembe

Akşam Yemeği Set Menüleri

Akşam Yemeği Set Menüleri


Özellikle otellere yönelik menü çeşitleriiçerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Akşam Yemeği Set Menülerinde hangi çorbalar bulunur? Yabancı misafirler için beğenilen otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Akşam Yemeği Set Menülerinde hangi ana yemekler bulunmalıdır? En iyi otel menüleri arasında bulunan menü yönetiminde Akşam Yemeği Set Menülerinde kullanılan tatlı ve salata çeşitleri örnekleri...


Akşam Yemeği Set Menüleri


1. Seçenek


Fransız Konyaklı, Ekşili, Karidesli , Domates Çorbası Taze Kıyılmış Maydanoz Ve Ciabatta Ekmeği İle Dana Madalyonları, Mozarella Peyniri Ve Ada Çayı Sarılmış Parma Jambonu , Domates Sos İle Marina Edilmiş Izgara Sebzeler Ve Patates Tart Eşliğinde Ev Yapımı Tramisu


2. Seçenek


Yeşillikler İle Marine Edilmiş Somon, Alabalık Füme Ve Ton Balığı Kırmızı Soğan, Kapari Ve Dereotu Sos İle Berrak Domates Çorbası Taze Fesleğen Ve Parmesan Peyniri İle Kroton İle Dana Madalyonları Üzerinde Mantar, Kabak Ve Kızarmış Pırasa Gratine Patates Ve Hardal Sos İle Alevlendirilmiş Portakallı Krem


3. Seçenek


Somon Füme Kulesi, Iceberg Marul, Pesto Yoğurt Sos İle Dereotu Ve Frenk Soğanı İle Kremalı Avokado Çorbası Sebzeli Lazanya , Fesleğenli Domates Sos İle Çilek Krem Grand Marnier Sos İle


4. Seçenek


Somon Trio, Tarla Yeşillikleri Üzerinde, Hafif Bitki Sosu İle Piliç Konsome Ispanak Doldurulmuş Körpe Bonfile Mantar Sos Üzerinde Patates Tart İle Muss Şokola Senfonisi


5. Seçenek


Gurme Tabağı Kremalı Kuşkonmaz Çorbası, Tereyağlı Kuroton İle Grida Balığı Ve Jumbo Karides Kömür Izgarasında Mantarlı Rizotto Üzerinde Tropikal Meyveler


6. Seçenek


Yengeç Terin, Gazbaço Ve Vinegret İle Somon Muss Ve Ispanak Doldurulmuş Piliç Göğsü Karabiber Sos Üzerinde Mozaik Pilav İle Beyaz Çikolata Ve Böğürtlen Terin Nane Sos İle


7. Seçenek


Tarla Yeşillikleri , Sıcak Somon Balığı Cevizli Vinegret Üzerinde Dana Filetosu, Dağ Mantarı İle Patates Tart Ve Hardal İle Hafif Peynir Muss , Haşhaşlı Ve Ballı Vanilla Sos İle


8. Seçenek


Brokoli Ve Ispanak Çorbası Ördek Göğsü , Kış Lahanası Ve Sütlü Patates Üzerinde Kırmızı Şaraplı Ve Böğürtlenli Sos İle Portakal Ve Grand Marnier Sufle Kremalı Pasta Ve Bitter Çikolata İle


Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları''da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyeti açısından önemlidir.


Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.


*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***


1001 Night-Türk Gecesi Menüleri

Amerikan Gecesi Menüleri

 Amerikan Gecesi Menüleri


Özellikle otellere yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Amerikan Gecesi Menülerinde hangi sıcaklar bulunur? Yabancı misafirler için beğenilen otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Amerikan Gecesi Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır? 


En iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin ve bileşenlerininde bulunduğu menü yönetiminde Amerikan Gecesi Menülerinde kullanılan tatlı ve salata çeşitleri örnekleri...


American Night- Amerikan Gecesi Menüleri


** Soğuklar


Tropikal Tavuk Salatası

Beyaz Soslu Balık Salatası

American Salatası

Yumurta Acarus

Hardal Soslu Rozbif Salatası

Avokadolu Mantar Sentesi

Noel Salatası

Tosca Salatası

Racher Salatası

Karmen Kereviz Salatası

Karidesli Fiyonk Salatası

Sosis Salatası

Ezme Kişniş Salatası

Americane


** Çorbalar


Bıldırcın Konsome 

Sebze Çorba


** Sıcaklar


New York Biftek

Hamura Sarılı Üç Renk Dana Oryantal Pate

Hamburger

Cheeseburger

Sosis Tava

Bonfirit

Balık Menuer

Sebzeli Ve Piliçli Pay

Domatesli Pilav

Gökkuşağı Sebze Sote

Hooters Çeşitleri

Kalamar Tava

Crab Lopstır Buketi


** Pastane


Linzert Tart

Newyork Cheese Cake

Çikolatalı Milföy

Brownie

Laym Pay

Kaysılı Tart

Wolnuttart

Savaron

Donat

Alaska

Crambil

Meyve Salatası


Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyeti açısından önemlidir.


Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.


*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***


1001 Night-Türk Gecesi Menüleri

Fransız Gecesi Menüleri

Fransız Gecesi Menüleri


Özellikle otellere yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe sunumlarında ve menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Fransız Gecesi Menülerinde hangi salatalar ve sıcaklar bulunur? Yabancı misafirler için beğenilen otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Fransız Gecesi Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır? 


En iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin ve bileşenlerininde bulunduğu menü yönetiminde Fransız Gecesi Menülerinde kullanılan tatlı ve salata çeşitleri örnekleri...


French Night Menus - Fransız Gecesi Menüleri


** Soğuklar


Nisusz Salata

Monaco Salata

Fransız Usulü Patates Salatası

Sezar Salatası

Akdeniz Salatası

Karidesli Avakado Salatası

Ançüez Filetosu Marinası Salamurası

Dondurulmuş Domuz Zampino

Brokoli Salatası

Ördek Terin Mercimek Sos İle

Deniz Kabuklu Böcek Busesi

Ahtopotlu Makarna Salatası

Beykın Ve Jambonlu Köylü Salatası

Sarımsaklı Pancar Salatası

Bezelyeli Enginar Salatası

Somon Füme Balığı Parfe


** Çorbalar


Ördek Konsüme

Soğan Çorbası


** Sıcaklar


Portakal Soslu Ördek Göğsü

Ala Beer Biftek

Bolden Biftek

Kuzu Budu Ala Ninon

Levrek Balığı Amandin

Konfi Patlıcan

Ballı Ve Şaraplı Kırmızı Lahana Sote

Gışloren

Krab Pay

File Wellington

Enginar Emense


** Pastane


Çikolatalı Ekler

Petiför

Frenç Postiy

Landi Finger

Ganajlı Turta

Profiterol

Çikolatalı Mus

Corocos

Vanilyalı Bavaruaz

Beze

Krem Karamel


Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyeti açısından önemlidir.


Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.


*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***


1001 Night-Türk Gecesi Menüleri

Kokteyl Prolonge Menüleri

 Kokteyl Prolonge Menüleri


Özellikle otellere yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Kokteyl Prolonge Menülerinde hangi salatalar ve sıcaklar bulunur? Yabancı misafirler için beğenilen otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Kokteyl Prolonge Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır? 


En iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin ve bileşenlerininde bulunduğu menü yönetiminde Kokteyl Prolonge Menülerinde kullanılan tatlı ve salata çeşitleri örnekleri...


Kokteyl Prolonge Menüleri


1. Seçenek


Masalara


Kokteyl Zeytin, Antep Fıstık Ve Bademli Çerez Tabağı, Kavunlu Peynir Küpleri, Sebze Batonları Tabağı Dip Sos Eşliğinde


Kanapeler


Esmer Ekmek Üzeri Tavuk Jambonlu Kanape, Sebze Garnili Beef Tartar Kanape, Beyaz Ekmek Üzerinde Somon Fümeli Kanape, Yaban Turpu Sosu İle


Ara Sıcaklar


Mozerella Pane Domates Sos İle Soya Sos Eşliğinde Sebzeli Çin Böreği, Baharatla Lezzetlendirilmiş Şefin Peynirli Böreği


Ana Yemekler


Sebzeli Pilav Ve Fırın Patates Eşliğinde Beefstrogonoff, Kremalı Mantar Soslu, Folyoya Sarılı Patates Ve Mevsimin Sebzeleri Garnili Piliç “Zurichoise”


Tatlı Büfesi

Ananaslı, Kivili Ve Mevsim Meyveli Şovlu Pasta


Kokteyl Prolonge Menüleri "2. Seçenek"


Masalara


Kokteyl Zeytin, Baharatlı Cips, Çifte Kavrulmuş Tuzlu İç Ceviz, Antep Ve Bademli Çerez Tabağı, Kavunlu Peynir Tabağı Sebze Batonları Tabağı Dip Sos Eşliğinde


Kanapeler


Fransız Ekmeği Üzerinde Somon Fümeli Kanape, Kornişona Sarılı Dana Jambonu, Esmer Ekmek Üzeri Rokfor Peyniri, Tost Ekmeği Üzerine Sebze Garnili Karides


Ara Sıcaklar


Baharat Soslu Kuzu Mini Çöp şiş, Karidesli Volovan, Sarımsak Mayonez İle Mantar Pane, Kaşar Kroket


Ana Yemekler


Piliç Emense Soya Soslu Ve Biberiye Sos İle Kuzu Budu, Sebze Güveç, İç Pilav Ve Gartine Patates Eşliğinde


Tatlı Büfesi


Ekler Pasta, Haşhaşlı Strudel, Mini Meyve Tarteletleri Diğer Sütlü Ve Hamur İşi


Tatlı Çeşitleri


Mevsimin Meyveleri Şelalesi


Kokteyl Menüleri


Kokteyl Menülerinde "1. Seçenek"


Masalara


Kokteyl Zeytin, Karışık Çerez Tabağı, Cips Ve Dip Soslu Sebze Batonları


Kanapeler


Dana Jambon Üzeri Kornişon Turşulu Kanape, ÇöreK Otu İle Lezzetlendirilmiş Beyaz Peynir Ezmeli Kanape, Çavdar Ekmeği Üzerinde Dereotu İle Alabalık Fümeli Kanape, Üzeri Yeşillik Dalları İle Çevrilmiş Zeytin Ezmeli Kanape


Sıcak Ordövrler


Sebzeli Çin Böreği Kekik Soslu Mini Köfteler Yufkaya Sarılmış Mini Sosis Frit Baharatla Lezzetlendirilmiş Piliç Kanatları


Kokteyl Menülerinde "2. Seçenek"


Masalara


Kokteyl Zeytin, Alkol İle Tavlanmış Karışık Çerez Tabağı, Baharatlı Cips Ve Dip Soslu Sebze Batonları, 


Kanapeler


Somon Füme Mus Dereotu İle Kanape, Dana Jambon Kavun Rulo Kanape, Piliç Jambonlu Kanape Bebek Mısır İle Beyaz Ekmek Üzerinde Alabalık Fümeli Kanape


Sıcak Ordövrler


Mini Karışık Pizza Dilimleri, Mini Avcı Böreği, Piliç Mini Çöp Şiş Özel Baharat Sosu İle, Özel Sosu Eşliğinde İnegöl Köfteler


Kahve Molaları


1. Seçenek

Çay - Kahve


2. Seçenek

Toplantı Boyunca Sürekli Limitsiz, Çay - Kahve


3. Seçenek

Çay - Kahve Ve Kuru Pasta


4. Seçenek

Toplantı Boyunca Sürekli Limitsiz Çay - Kahve Ve Kuru Pasta


5. Seçenek

Çay - Kahve - Kuru Pasta, Çörekler Ve Kekler


6. Seçenek

Çay - Kahve, Meşrubat Çeşitleri, Kuru Pasta, Çörekler Ve Kekler


7. Seçenek

Çay - Kahve , Meşrubat Çeşitleri, Kuru Pasta, Çörekler, Kekler, Parmak Sandiviçler Ve Renkli Kanepeler


8. Seçenek

Çay - Kahve, Meşrubat Çeşitleri, Kuru Pasta, Çörekler, Kekler, Parmak Sandiviçler, Renkli Kanepeler Ve Mevsim Meyveleri


Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyeti açısından önemlidir.


Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.


*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***


1001 Night-Türk Gecesi Menüleri

Ma Biche Gala Menüleri

 Ma Biche Gala Menüleri


Özellikle büyük şehir içi otellerine yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Ma Biche Gala Menülerinde hangi salatalar ve sıcaklar bulunur? Yabancı ve yerli otel misafirleri için beğenilen örnek otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Ma Biche Gala Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır? 


Profesyonel gastronomide en iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin ve bileşenlerininde bulunduğu menü yönetiminde Ma Biche Gala Menülerinde kullanılan yemek, tatlı ve diğer salata çeşitleri örnekleri...


Ma Biche Gala Menüleri


1. Seçenek


** Serpme Mezeler


Masa Ortalarına Çeşmenin Kavunu Sepetleri

Domates Ve Çengelköy Salatalık Söğüş

Tekirdağın Meşhur Koyun Peyniri

Sızma Zeytinyağlı Dolma Çeşitleri

Marula Sarılmış, Kapari İle Süslenmiş Somon Balığı Rulosu

Osmanlı Mutfağının Çerkez Tavuğu

Limon Sosla Lezzetlendirilmiş Ahtapot Salatası 

Akdeniz’in Zeytinyağı İle Patlıcan Salatası 

Bergama’nın Tulum Peyniri

Zeytinyağlı Ve Limon Soslu, 

Ege’nin Mevsim Otları Salatası

Marul Söğüş Üzerinde Karabiberli Dana Füme

Tülde Limon


**  Ara Sıcaklar

Peynirli Su Böreği

Özel Karışım Baharat Sosu İle Lezzetlendirilmiş İnegöl Köfte


**  Ana Yemekler

Buhara Pilavı Ve Taze Mevsim Sebzeleri Demeti Eşliğinde Mantar Soslu Hindi Emence


** Tatlılar

Masa Ortalarına Mevsimin Meyveleri Tabağı Ve FiovluPasta


3. Seçenek

Karışık Meze Tabağı, Bergama’nın Tulum Peyniri, Uskumru Füme, Zeytinyağlı Dolmalardan Bir Seçenek Tarla Domates Ve Salatalık Söğüş Hindi Füme, Tarama, Süzme Yoğurttan Patlıcan Ezme, Sarayın Çerkez Tavuğu, Marmara Koyun Peyniri, Tülde Limon


** Ara Sıcaklar

Mantarlı Tavuklu Volavan


** Ana Yemekler

Fırınlanmış Patates Ve Sebze Demeti Garnili Biberiye

Otlu Kuzu Sırtı Roti


** Tatlılar

Siyah Mus Fiokola


2. Seçenek


Türk Çeşinileri Tabağı


Zeytinyağlı Dolmalardan Bir Seçenek

Domates Ve Salatalık Söğüş

Kaşar Peyniri

Nane İle Lezzetlendirilmiş Haydari

Hindi Salamı

Dereotu İle Lezzetlendirilmiş Fava

Rus Salatası

Tekirdağ Koyun Peyniri

Salatalık Üzerinde Alabalık Füme

Tülde Limon


** Ara Sıcakler

Baharatla Lezzetlendirilmiş Peynirli Tepsi Böreği


** Ana Yemekler

Enginar Ve Morney Soslu Krepe Sarılmış Piliç Göğsü Gratine Patates Ve Mevsim Sebzeleri Sotesi İle


** Tatlılar

Kremalı Savarin


4. Seçenek


Prenses Meze Tabağı

Dil Peyniri

Ispanak Ezme

Zeytinyağlı Dolmalardan Bir Seçenek

Köy Pilici Salatası

Karabiberli Hindi Füme Rulosu

Tarla Domatesi Ve Çengelköy Salatalık Söğüşü Dil Füme

Rus Salatası Siyah Zeytinli

Kıvırcık Marul Üzerine Alabalık Fümesi Ege’nin Koyun Peyniri

Tülde Limon


Ara Sıcakler

Sebzeli Krep Graten


** Ana Yemekler

Tereyağlı Pilav Ve Odun Ateşinde Sotelenen Mevsimin Sebze Demeti İle Yufka İçinde Mantarlı Bonfile


** Tatlılar

Tropikal Meyvelerle Süslenmiş Dondurmalı Mevsimin Meyve Salatası


Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyetii açısından önemlidir.


Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri ve benzeri çalışmalar için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.


*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***


1001 Night-Türk Gecesi Menüleri

Mexican Night- Meksika Gecesi Menüleri

 Mexican Night- Meksika Gecesi Menüleri


Yabancı ve yerli otel misafirleri için beğenilen örnek otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Meksika Gecesi Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır


Özellikle büyük şehir içi otellerine yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Meksika Gecesi Menülerinde hangi salatalar ve sıcaklar bulunur? ? 


Profesyonel gastronomide en iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin bulunduğu menü yönetiminde Meksika Gecesi Menülerinde kullanılan yemek, tatlı ve diğer salata çeşitleri örnekleri...


Mexican Night- Meksika Gecesi Menüleri


** Soğuklar


Acılı Kırmızı Fasulye Salatası

Yumurtalı Mısır Salatası

Gonloşo Soslu Mantar Salatası

Bombay Piliçli Bebek Mısır Salatası

Bağration Salatası

Monegasgua Salatası

Ma Biche Salad Tacos

Deniz Mahsulleri Buketi

Mexican Tavuk Salatası

Yöresel Peynirler


** Çorbalar


Acılı Fasulye Ezmesi, Mısır Çorbası


** Sıcaklar


Mısırlı Pirinç Pilavı Krep Mexican

Çili Corn Carne

Stek Mexican

Barbunyalı Mısırlı Mücver Morney Pasta

Balık Pane

T-Bone Stek

Guacomala Mısır Cipsi


** Pastane


Çikolata Pudding Tarçınlı

Kahveli Karamel

Muzlu Benye Rum İle

Naneli Meyve Salatası

Karışık Meyveli Turta

Caracos

Ananaslı Parfe

Meyveli Kek

Manyolu Parfe

Cocanado


Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyetii açısından önemlidir.


Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri ve benzeri çalışmalar için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.


*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***


1001 Night-Türk Gecesi Menüleri


Öğle Yemeği Açık Büfe Menüleri

 Öğle Yemeği Açık Büfe Menüleri

Öğle Yemeği Açık Büfe Menüleri

Özellikle büyük şehir içi otellerine yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Öğle Yemeği Açık Büfe Menülerinde hangi salatalar ve sıcaklar bulunur? 

Yabancı ve yerli otel misafirleri için beğenilen örnek otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Öğle Yemeği Açık Büfe Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır? 

Profesyonel gastronomide en iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin bulunduğu menü yönetiminde Öğle Yemeği Açık Büfe Menülerinde kullanılan yemek, tatlı ve diğer salata çeşitleri örnekleri...

Öğle Yemeği Açık Büfe Menüleri

1. Seçenek

** Ekmek Büfesi

Ekmek Çeşitleri Ve Tost Melbalar

** Soğuklar Büfesi

Havuç, Roka, Domates, Salatalık, Marul Söğüş, Maydonoz Dalları Ve Limon Sosu Eşliğinde Fasulye Piyazı, Patlıcan Ve Biber Tava, Sızma Zeytinyağı İle Fasulye Soğuklar Büfesi İki Çeşit Salata Sosu İle

** Çorba Kazanı

Kremalı Domates Çorbası

** Ana Yemekler

Çiftlik Kebabı, Mantı Yoğurt Ve Tereyağı İle Mezgit Balığı Pane Yemekleri, Tartar Sos Eşliğinde Maydonozlu Patates, Bademli Ve Üzümlü Pilav İle

** Tatlı Büfe

Türk Mutfağının En Seçkin Sekiz Değişik Hamur İşi Ve Sütlü Tatlıları

2. Seçenek

** Ekmek Büfesi

Ekmek Çeşitleri Ve Tost Melbalar

** Soğuklar Büfesi

Havuç, Domates, Salatalık, Marul Söğüş, Pancar Salata, Mısır, Çoban Salata Karışık Peynirler Aynası, Geleneksel Mezelerimiz Haydari Ve Kısır Sızma Zeytinyağlı Ege’nin Taze Enginarı Soğuklar Büfesi İki Çeşit Salata Sosu İle

** Çorba Kazanı

Kremalı Mantar Çorbası

** Ana Yemekler

Közde Lezzetlendirilen Izgara Köfte Ve Domates - Biber Piliç Emense Mantar Soslu Baharatlı Tereyağı İle Mezgit Balığı Yemekleri Pilav, Gratine Patates Ve Taze Bahçe Sebzeleri Garnitürleri İle...

** Tatlı Büfe

Ekler Pasta, Baklava Çeşitleri Ve Mutfağımızın En Leziz Sütlü Tatlı Çeşitleri

3. Seçenek

** Ekmek Büfesi

Ekmek Çeşitleri Ve Tost Melbalar

** Soğuklar Büfesi

Havuç, Domates, Salatalık, Marul Söğüş, Pancar Salata, Mısır, Çoban Salata, Karışık Peynir Aynası, Sızma Zeytinyağlı Ege’nin Taze Enginarı, Kısır Ve Süzme Yoğurttan Haydari, Rosbif Dilimleri Aynası, Soğuklar Büfesi İki Çeşit Salata Sosu İle

Çorba Kazanı

Kırmızı Biberli Tereyağ İle Lezzetlendirilen Mercimek Çorbası

** Ana Yemekler

Piliç Hünkar Beğendi, Özel Karışım Baharat Soslu Izgara Tombul Köfte, Somon Balığı Amandin Yemekleri İstanbul Pilavı, Köylü Usulü Patates Ve Taze Mevsim Sebzeleri Sotesi Garniler İle

** Tatlı Büfe

Osmanlı Mutfağının En Leziz Yedi Çeşit Hamur İşi Ve Sütlü Tatlıları

Öğle Yemeği Set Menüleri

1. Seçenek

Tavuklu Mantarlı Volovan
Fırın Patates Ve Sebze Demeti Garnili Hindi Pane Altın Sarısı
Özel Sosu İle Bahçe Salatası
Portakallı Elmasiye

2. Seçenek

Zeytinyağlı Karışık Dolma Tabağı
Sicilya Usulü Salçalı Dana Bifteği
Jülyen Mevsim Sebzeleri, 
Kremalı Patates İle Mevsimin Yeşil Salatası Limon Sosu İle Fırınlanmış Sütlaç

3. Seçenek

Dana Etli Ve Sebzeli Gulaş Çorbası, kekik Soslu Kuzu Budu Fırın Çevirme İçli Pilav Ve Naneli Bezelye Garnileri Eşliğinde Üzeri Peynir Rendesi İle Kaplı Çoban Salatası Sakızlı Muhallebi Üzeri Dondurma Kaplı

4. Seçenek

Pazılı Lor Peynirli Tepsi Böreği, Piliç Beykoz Kebabı Yufkalı Melek Saçlı Pilav Eşliğinde Tere İle Lezzetlendirilmiş Roka Ve Domates Salatası Fıstıklı Dilber Dudağı

5. Seçenek

Tavuklu Talaş Böreği, Dömiglas Soslu Pırasalı Dana Sarması Karnıbahar Ögreten Ve Sultan Reşat Pilavı İle Dereotlu Havuç Ve Portakal Salatası, Keşküllü Fukara

6. Seçenek

Kırmızı Biberli Tereyağı İle Lezzetlendirilmiş Kıtır Ekmekli Mercimek Çorbası, Kestaneli, Havuçlu Ve Kuş Üzümlü Pilav Eşliğinde Sebzeli Hindi Yahnisi, Limon Soslu Dereotu Salatası, Kaymaklı Saray Kayısısı

7. Seçenek

Kabak İmam Bayıldı, Kremalı Patates Püre Ve Sebze Buketi Garnili Havuçlu Dalyan Köftesi, Mısırlı Mevsimin Yeşil Salatası, Fıstıklı Bülbül Yuvası

8. Seçenek

Dereotu İle Lezzetlendirilen Zeytinyağlı Enginar Beğendili Piliç Kızartma, Nar Ekşili Kaşık Salatası, Fıstıklı Ve Sütlü Kadayıf

Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.

Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyetii açısından önemlidir.

*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***

Öğle Yemeği Açık Büfe Menüleri

Türk Mutfağından Kaybolan Kerkük Yemekleri Nedir?

 Türk Mutfağından Kaybolan Kerkük Yemekleri Nedir? Ziyat AKKOYUNLU* Özet:  Bu makalede, Orta Asya’dan başlayarak Osmanlı’ya ve oradan da Ker...