Ma Biche Gala Menüleri
Özellikle büyük şehir içi otellerine yönelik menü çeşitleri içerisinde örnek açık büfe menü içeriklerinden oluşur. Profesyonel otel mutfağı organizasyonunda Ma Biche Gala Menülerinde hangi salatalar ve sıcaklar bulunur? Yabancı ve yerli otel misafirleri için beğenilen örnek otel menüleri içerisinde genelde düzenlenen uluslararası mutfak kültürlerini yansıtan menü planlamasında Ma Biche Gala Menülerinde hangi füzyon ana yemekler bulunmalıdır?
Profesyonel gastronomide en iyi otel menüleri arasında bulunan füzyon etkilerinin ve bileşenlerininde bulunduğu menü yönetiminde Ma Biche Gala Menülerinde kullanılan yemek, tatlı ve diğer salata çeşitleri örnekleri...
Ma Biche Gala Menüleri
1. Seçenek
** Serpme Mezeler
Masa Ortalarına Çeşmenin Kavunu Sepetleri
Domates Ve Çengelköy Salatalık Söğüş
Tekirdağın Meşhur Koyun Peyniri
Sızma Zeytinyağlı Dolma Çeşitleri
Marula Sarılmış, Kapari İle Süslenmiş Somon Balığı Rulosu
Osmanlı Mutfağının Çerkez Tavuğu
Limon Sosla Lezzetlendirilmiş Ahtapot Salatası
Akdeniz’in Zeytinyağı İle Patlıcan Salatası
Bergama’nın Tulum Peyniri
Zeytinyağlı Ve Limon Soslu,
Ege’nin Mevsim Otları Salatası
Marul Söğüş Üzerinde Karabiberli Dana Füme
Tülde Limon
** Ara Sıcaklar
Peynirli Su Böreği
Özel Karışım Baharat Sosu İle Lezzetlendirilmiş İnegöl Köfte
** Ana Yemekler
Buhara Pilavı Ve Taze Mevsim Sebzeleri Demeti Eşliğinde Mantar Soslu Hindi Emence
** Tatlılar
Masa Ortalarına Mevsimin Meyveleri Tabağı Ve FiovluPasta
3. Seçenek
Karışık Meze Tabağı, Bergama’nın Tulum Peyniri, Uskumru Füme, Zeytinyağlı Dolmalardan Bir Seçenek Tarla Domates Ve Salatalık Söğüş Hindi Füme, Tarama, Süzme Yoğurttan Patlıcan Ezme, Sarayın Çerkez Tavuğu, Marmara Koyun Peyniri, Tülde Limon
** Ara Sıcaklar
Mantarlı Tavuklu Volavan
** Ana Yemekler
Fırınlanmış Patates Ve Sebze Demeti Garnili Biberiye
Otlu Kuzu Sırtı Roti
** Tatlılar
Siyah Mus Fiokola
2. Seçenek
Türk Çeşinileri Tabağı
Zeytinyağlı Dolmalardan Bir Seçenek
Domates Ve Salatalık Söğüş
Kaşar Peyniri
Nane İle Lezzetlendirilmiş Haydari
Hindi Salamı
Dereotu İle Lezzetlendirilmiş Fava
Rus Salatası
Tekirdağ Koyun Peyniri
Salatalık Üzerinde Alabalık Füme
Tülde Limon
** Ara Sıcakler
Baharatla Lezzetlendirilmiş Peynirli Tepsi Böreği
** Ana Yemekler
Enginar Ve Morney Soslu Krepe Sarılmış Piliç Göğsü Gratine Patates Ve Mevsim Sebzeleri Sotesi İle
** Tatlılar
Kremalı Savarin
4. Seçenek
Prenses Meze Tabağı
Dil Peyniri
Ispanak Ezme
Zeytinyağlı Dolmalardan Bir Seçenek
Köy Pilici Salatası
Karabiberli Hindi Füme Rulosu
Tarla Domatesi Ve Çengelköy Salatalık Söğüşü Dil Füme
Rus Salatası Siyah Zeytinli
Kıvırcık Marul Üzerine Alabalık Fümesi Ege’nin Koyun Peyniri
Tülde Limon
Ara Sıcakler
Sebzeli Krep Graten
** Ana Yemekler
Tereyağlı Pilav Ve Odun Ateşinde Sotelenen Mevsimin Sebze Demeti İle Yufka İçinde Mantarlı Bonfile
** Tatlılar
Tropikal Meyvelerle Süslenmiş Dondurmalı Mevsimin Meyve Salatası
Füzyon mutfaklarından, Otel ve büyük restoranlarda düzenlenen özel geceler ne ile alakalı ise Yemek Menüsünün Önemi ve Özellikleri arasında mutlaka o kültürü yansıtan yemek konseptleri füzyon olarak kullanılmalıdır. Özellikle Özel Yemek Sosları'da aynı amaça yapılmalıdır. Aynı düşünce Ziyafet Menüleri Ve Protokol Hizmetlerinde de tercih edilmesi misafir memnuniyetii açısından önemlidir.
Önemli Not: Yukarıda belirtilmiş olan otel menüleri ve benzeri çalışmalar için gerekli reçete çalışması ve cost-maliyet hesapları için hizmet alanlarım içerisinde bulunan mutfak danışmanlığı ve menü danışmanlığında yardım ve destek alabilirsiniz.
*** Yukarıdaki Yazı içeriğinde etiketlenerek belirtilmiş olan konular ile ilgili alanlarda daha fazla bilgi ve gastronomi danışmanlığı hususunda hizmet alanlarım içerisinde bulunan başlıklarda destek almak için iletişim bilgilerimden tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz. ***
1001 Night-Türk Gecesi Menüleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder