İngiltere, Almanya, Fransa ve Diğer Avrupa Ülkeleri İçin Özel Not:
Hizmetlerimiz arasında bulunan Uluslararası konumda "gastronomi "danışmanlığı için; İngiltere, Almanya, Fransa ve diğer Avrupa ülkelerinde belirtilen danışmanlık konularında uzman çalışma ortaklarımız ve çalışma ofisilerimiz mevcut bulunmaktadır. Talepleriniz için "İLETİŞİM" e geçebilirsiniz.
Benimle Kimler Çalışmak İster? Mutfak Danışmanlığı Ve Yiyecek İçecek Danışmanlığında Hizmet Alanlarım Nerelerdir?
• Yeni Restoran Açacak Olanlar, Tüm Restoranın Sistem Ve Operasyonu (Küçük Açılış Ve Büyük Açılış Min. 6-7 Ay)
• Tüm Mutfak Ve Servis Mesleki Eğitimleri (Konsepte göre ve eğitim düzeyine göre değişir- 1 ay ve 1 yıl arası)
• Daha Önce Restoran Açmış Ama İstediği Başarıyı Yakalayamamış Yiyecek Ve İçecek İşletmeleri,
• Cazip Fiyatlar İle Hazır Bir Restoran Alarak Konsept Değiştirmek Amacı Taşıyanlar,
• Yeni Bir Restoran Alarak Hizmet Kalitesini Yükseltmek İsteyenler,
• Uluslararası Standartlara Sahip Butik Oteller
•
Mutfak Planlaması ilk mutfak kurulumu ile birlikte açılış yapacak olan şehir içi yada turistik 4-5 yıldıklı veya butik oteller.(en az 8 ay)
• Uluslararası Standartlara Sahip Yıldızlı Oteller (Şehir İçi Veya Turistik)
• İlk Mutfak Kurulumları
• Yiyecek Ve İçecek
Restoran Menü Tasarımları (Menü Değiştirmek İsteyenler)
• Sadece İlgili İşletmeye Özel Pişirme Teknikleri İsteyenler,
• Sadece İlgili İşletmeye Özel Yeni Emsalsiz Yemek Tasarımları İsteyenler,
• Sadece O İşletmeye Farkındalık Yaratmak İcin Özel Sunum Teknikleri İsteyenler,
• Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Özel Devlet Yemekleri,
• Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Özel Holding Yönetim Kurulu Yemekleri,
• Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Kurumsal Şirketler (Ziyafet, Protokol, Organizasyon)
Çalışma Konseptim Hangi Mutfaklardır?
Geleneksel
Türk Mutfağı (menü yapımı, tasarımı ve uygulamalı mesleki eğitimi)
Akdeniz Mutfağı (menü yapımı, tasarımı ve uygulamalı mesleki eğitimi)
Vejetaryen Mutfağı (menü yapımı, tasarımı ve uygulamalı mesleki eğitimi)
Steak Restoranı (menü yapımı, tasarımı ve uygulamalı mesleki eğitimi)
Restoran mutfağı yada otel mutfağında
Mutfak Planlaması hakkında bilgi almak isteyenler,
Restoran mutfağı yada otel mutfağında
Mutfak Üniteleri hakkında bilgi almak isteyenler,
Restoran mutfağı yada otel mutfağında
Mutfak Tasarımı yaptırmak isteyenler,
Restoran mutfağı yada otel mutfağında Çalışanlar arasında
Mutfak Organizasyonu yaptırmak isteyenler,
Restoran mutfağı yada otel mutfağında
Mutfak Çeşitleri arasında bağlantıları ve organizasyon eksikliklerini gidermek isteyenler,
Restoran mutfağı yada otel mutfağında
Mutfak Bölümleri arasında bağlantı ve organizasyonun yapılandırılmasını isteyenler,
Tüm bunlar öncelikte tarafımdan talep edilecek olan hizmet seçeneklerine göre şekillendirilir. Herhangi bir işletme sahibi kişi yada kurumun tarafımdan hangi hizmeti istediği önemlidir. İhtiyaç duyulan konularda seçenekler fizibilitesini hazırladıktan sonra karşılıklı mutabakat doğrultusunda çalışma programımı zaman, maliyet ve "hedef" sonuçları ile birlikte sunarım.
Yurt İçi Ve Yurt Dışında ;
VIP Restoran, Hotel Açılışları, Konsept Menüler ile bire bir Kadro oluşturma eğitimleri konusundaki Resmi, gayri resmi festival ve organizasyonlar, dernek, kurum, kuruluş ve vakıf yemekleri, özel ve resmi mülklerde kokteyl, protokol, ziyafet ve iş yemekleri ve catering hizmetleri gibi oluşumlardaki istenilen konseptlerde bu boşluğu sahip olduğumuz profesyonel personel kadrosu, hizmet kalitemiz ile;
3 kıta, 26 ülke, 101 metropol ‘de ve 350 bin km‘yi aşan yaşanmış mesleki tecrübelerimiz ile ülke mutfağımıza, kimliğimize ve Anadolu’nun tanıtımına yakışan Dünya standartlarına sahip işletmeler kazandırma çabası içeresindeyim.
Yurt İçinde Ve Yurt Dışında İhtiyac Duyan Kişi Ve Kurumlara;
Yiyecek ve içecek alanlarında restoran ve konaklama ve işletmelerine belirtilen konularda Osmanlı ve Türk mutfağı, Osmanlı saray mutfağı, Anadolu mutfağı, Akdeniz mutfağı, menü planlama, konsept belirleme, mesleki eğitim alanlarında uluslararası konumda has aşçıbaşı Ahmet Özdemir olarak;
Yiyecek ve içecek danışmanlığı, mutfak danışmanlığı, işletmeci körlüğü, Yeni Restoran Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim?, Kesin Başarı İçin Restoran Danışmanlığı Almalımıyım?, Menü Danışmanlığı, Restoran Yönetimi, Gastronomi Danışmanlığı, Şehrin En İyi Restoranlarına Nasıl Sahip Olabilirim?, Yeni Restoran Açmak İsteyenlerin En Çok Sorduğu Sorular?, Kalıcı Bir Restoran Sahibi Olabilmek konularında mesleki eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyim. İlgili projeler için mesleki bilgilerime ihtiyaç duyan kişi ve kurumlar
Türkiye saati ile sabah 10:00 ila aksam 22:00 saatleri arasında tarafım ile
İLETİŞİM bilgilerimden bağlantıya geçebilirler.
Korona Virüs'ten Sonra Uluslararası Projelerim
Projelerimde işletmenin “yönetim, servis ve mutfak” personel altyapısı, konsepti, menüleri, metrekare olarak departmanların ölçüleri, kullanacak malzeme envanteri, ana demirbaşlar, servis alanları, temel dekorasyon, yer ve zemin, aydınlatma örnekleri, kapalı ve açık alanlar, VIP salonlar, banket salonları yönetim sirküleri, is akışı görevlendirme ve ilgili raporlar ve matbu evraklar mevcuttur...
Maliyetler ana demirbaşlar olarak vardır ama genel maliyetler işletmenin fiziksel alanları belli olduktan sonra tespit edilecektir.
Yeni restoranınızda yada restoran zincirinizde Luzumsuz ve gereksiz bir çok demirbaşı depolarınızda çürütmeyeceğinizi, restoran malzemelerinde bir çok gereksiz malzemeye boşu boşuna para ödemeyeceğinizi ve gereksiz personel değişimi yapmayacağınızı garanti ediyorum. Yeni açacağınız Restoran Konsepti ve konsept tasarımı "tayin edeceğiniz" iç mimar ve diş mimar ile birlikte hazırlanacaktır.
Yeni restoran projelerinin süresi proje detaylarına sadık kalındığı takdirde takribi 6-7 ay olarak hesaplanmıştır. Şehrinizde kalıcı bir restoran olacak olan restoran projesinin ödemeleri 3 parça olarak hesaplanmıştır.
1.ödeme: karşılıklı mutabakat ile anlaşılarak işe başlandığı zaman.
2.ödeme: küçük açılış yapıldığı zaman.
3.ödeme: büyük açılış yapılarak tüm eğitimlerin bittiği ve yeni açılan restoranın karşılıklı mutabakat ile konmuş "kalite yönetimi, personel eğitimleri ve aylık ciro" hedeflerine ulaştığı zaman.
Hiç bir yerde olmayan yemek sunumları, alternatifsiz yemek menüsü, soyutlanmış uyumlu deKorasyon, konsept tasarımı, şaşırtıcı hizmet portföyü, hayret verici fiyat politikası ve çok daha fazlası restoran projelerimin içerisindedir....
"Korona Virus’ten Sonraki Yeme İçme ve Gastronomi Sektöründe Yeni İş Fırsatları"
Yeni Restoran Projesi Dubai :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak Bağışıklık sistemi ve Akdeniz mutfağı konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi Jakarta :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak Osmanlı ve Türk mutfağı konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi Tokyo :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak uluslararası mutfakları konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi Londra :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak uluslararası mutfaklar konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi İstanbul :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak Bağışıklık sistemi ve Akdeniz mutfakları konsepti üzerine 50.000 $
"Bu projelerde konsept içerisinde konsept ve sunum tarzı vardır. Şu an İlgili şehirlerde böyle bir konsept yoktur."
Tarafım ile beraber çalışma düşüncesi olan kişi yada kurumlar için mevcut iş anlaşma metnimi inceleyebilirsiniz.
My Service Areas
Who Wants To Work With Me? What Are My Service Areas In Kitchen Consultancy And Food And Beverage Consultancy?
• Those Who Will Open New Restaurant, System And Operation Of The Whole Restaurant (Small Opening And Large Opening Min. 6-7 Months)
• All Kitchen and Service Vocational Trainings
• Food and Beverage Businesses That Opened Restaurants Before But Failed To Achieve The Success They Desired,
Those Who Aim To Change The Concept By Buying A Ready Restaurant With Attractive Prices,
• Those Who Want To Increase Their Service Quality By Buying A New Restaurant,
Boutique Hotels with International Standards
• Starred Hotels with International Standards (Local or Touristic)
• First Kitchen Installations
• Food and Beverage Menu Designs (Those Who Want to Change the Menu,
• Only Those Who Require Patented Meals for the Related Business,
• Only Those Who Require Cooking Techniques Specific to the Related Business
• Those Who Want New Unique Food Designs Only For the Related Business,
• Those Who Only Want Special Presentation Techniques to Raise Awareness for That Business,
• Special State Meals,
• Private Holding Board of Directors Dinners,
Corporate Companies (Banquet, Protocol, Organization)
What Kitchens Is My Working Concept?
Ottoman Palace Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Old Istanbul Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Traditional Turkish Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Mediterranean Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Vegetarian Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Anatolian Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Steak Restaurant (menu making, design and practical vocational training)
Arab Cuisine (menu making, design and practical vocational training)
Indian Cuisine (menu making, design and practical training)
Domestic and Abroad;
VIP Restaurant, Hotel Openings, Concept Menus and one-on-one staff formation training in formal and informal festivals and organizations, associations, institutions, organizations and foundations meals, cocktails, protocols, banquets and business meals and catering services in private and official properties. With our professional staff, our service quality, this gap in concepts;
I am in an effort to bring in world-class businesses that are worthy of our country cuisine, our identity and the promotion of Anatolia, with our professional experiences in 3 continents, 26 countries, 101 metropolises and over 350 thousand km.
People and institutions in need at home and abroad;
As chef Ahmet Özdemir, who has an international position in the concepts of Ottoman and Turkish cuisine, Ottoman palace cuisine, Anatolian cuisine, I provide vocational training and consultancy services on food and beverage consultancy, kitchen consultancy, operator blindness. Individuals and institutions need to hear for professional knowledge related projects with Turkey clock 10:00 in the morning to evening can contact with my hand until 22:00 ..
My International Projects After Corona Virus
In my projects, the "management, service and kitchen" personnel infrastructure, concept, menus, dimensions of departments in square meters, material inventory to use, main fixtures, service areas, basic decoration, ground and floor, lighting samples, indoor and outdoor areas, VIP halls, banquets. halls management circular, work flow assignment and related reports and printed documents are available.
Costs exist as main fixtures, but general costs will be determined after the physical areas of the business are determined.
Some of the feelings of my restaurant projects are as follows for those who say How Can I Have the Best Restaurants in the City in the gastronomy sector and what should I do to be a permanent restaurant owner:
Gastronomy Consultancy, Kitchen Consultancy, Food and Beverage Consultancy, Restaurant Consultancy, Menu Consultancy, Restaurant Concept Design and Consultancy, which are among the most asked questions by those who want to open a new restaurant and what are the relevant consultancy in the gastronomy sector, How to Open a New Restaurant and What Attention When Opening a New Restaurant Should I? When you say, I guarantee you will not fall into many mistakes.
In your new restaurant or restaurant chain, I guarantee that you will not refute a lot of unnecessary and unnecessary fixtures in your warehouses, that you will not pay for many unnecessary materials in restaurant materials and you will not change unnecessary personnel. The concept and concept design of the new restaurant you will open will be prepared together with the interior architect and the dental architect you will "designate".
My Restaurant Projects in My Service Areas prepared by me consist of: feasibility, presentation style, Management Circular, Management Reports, Kitchen Management, Organization, Cost - Cost, Surveys and Forms, Charts and Minutes, Restaurant Management and the idea and are included in the restaurant project fee. If I am in charge of the one-to-one operation, I will receive an extra fee upon mutual agreement and spoken with the person or institution that is my employer.
The duration of new restaurant projects is calculated as approximately 6-7 months if the project details are adhered to. Payments for the restaurant project, which will be a permanent restaurant in your city, have been calculated in 3 parts.
1st payment: when the work is started by mutual agreement.
2.payment: when the small opening is made.
3. Payment: when all the trainings are completed with the grand opening and the newly opened restaurant reaches the "quality management, personnel training and monthly turnover" targets set by mutual agreement.
Activity & Banquet Menus, Sample Restaurant Menus, Menu Types, Menu Planning, Optional Menus, Menu Analysis and Menu Management included in the price of the new restaurant project to be opened.
Unmatched food presentations, unrivaled food menu, abstracted harmonious decoration, concept design, amazing service portfolio, astonishing pricing policy and much more are in my restaurant projects ....
"Job opportunities in the gastronomy sector after the corona virus"
"On the immune system and Mediterranean cuisine concept, taking into account the corona virus measures" 50.000 $
"On the concept of Ottoman and Turkish cuisine by taking corona virus measures into consideration" 50.000 $
"On the concept of international cuisines by taking corona virus measures into consideration" 50.000 $
"On the concept of international cuisines by taking corona virus measures into consideration" 50.000 $
“Considering the corona virus measures, 50.000 $ on the immune system and Mediterranean cuisine concept
"There is a concept and presentation style within the concept in these projects. There is no such concept in the relevant cities at the moment."
You can review my current business agreement text for people or institutions that have an idea to work with me.