30 Ekim 2021 Cumartesi

gastronomi danışmanlığı için...

Benimle Kimler Çalışmak İster? Mutfak Danışmanlığı Ve Yiyecek İçecek Danışmanlığında Hizmet Alanlarım Nerelerdir?

• Yeni Restoran Açacak Olanlar, Tüm Restoranın Sistem Ve Operasyonu (Küçük Açılış Ve Büyük Açılış Min. 6-7 Ay)

• Tüm Mutfak Ve Servis Mesleki Eğitimleri (Konsepte göre ve eğitim düzeyine göre değişir- 1 ay ve 1 yıl arası)

• Daha Önce Restoran Açmış Ama İstediği Başarıyı Yakalayamamış Yiyecek Ve İçecek İşletmeleri,

• Cazip Fiyatlar İle Hazır Bir Restoran Alarak Konsept Değiştirmek Amacı Taşıyanlar,

• Yeni Bir Restoran Alarak Hizmet Kalitesini Yükseltmek İsteyenler,

• Uluslararası Standartlara Sahip Butik Oteller

• Mutfak Planlaması ilk mutfak kurulumu ile birlikte açılış yapacak olan şehir içi yada turistik 4-5 yıldızlı veya butik oteller.(en az 8 ay)

• Uluslararası Standartlara Sahip Yıldızlı Oteller (Şehir İçi Veya Turistik)

• İlk Mutfak Kurulumları

• Yiyecek Ve İçecek Restoran Menü Tasarımları (Menü Değiştirmek  İsteyenler)

• Sadece İlgili İşletmeye Özel Patentli Yemekler İsteyenler, 

• Sadece İlgili İşletmeye Özel Pişirme Teknikleri İsteyenler, 

• Sadece İlgili İşletmeye Özel Yeni Emsalsiz Yemek Tasarımları İsteyenler,

• Sadece O İşletmeye Farkındalık Yaratmak İcin Özel Sunum Teknikleri İsteyenler,

• Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Özel Devlet Yemekleri,

• Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Özel Holding Yönetim Kurulu Yemekleri,

• Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Kurumsal Şirketlere Ziyafet, Protokol, Organizasyon hizmetleri.

Çalışma Konseptim Hangi Mutfaklardır?

Aşağıda belirtilmiş olan mutfaklar'da örnek menü yapımı, tasarımı ve A'dan Z' ye uygulamalı mesleki aşçılık eğitimleri verilmektedir...

Uluslararası mutfaklardan seçme özel yemek menüleri, Osmanlı Saray Mutfağı, Eski İstanbul Mutfağı, Geleneksel Türk Mutfağı, Akdeniz Mutfağı ve mutfakları, Vejetaryen Mutfağı Geleneksel Anadolu Mutfağı, özel tercihler ile Steak Restoranı ve restoranları, Arap Mutfakları, Hindistan Mutfağı' da aşağıda belirtilen alanlarda danışmanlık hizmetleri vermekteyim.

• Restoran mutfağı yada otel mutfağında Mutfak Planlaması hakkında bilgi almak isteyenler,

• Endüstriyel mutfaklar'da Mutfak Üniteleri hakkında bilgi almak isteyenler,

• Lüks restoran mutfaklarında Mutfak Tasarımı yaptırmak isteyenler,

• Mutfak çeşitleri'de Pişirme Ekipmanları ihtiyaçlarını öğrenmek isteyenler,

• Restoran mutfaklarında çalışanlar arasında Mutfak Organizasyonu yaptırmak isteyenler,

• Otel mutfaklarında Mutfak Çalışanlarının Özelliklerini tespit ettirmek isteyenler,

• Özel mutfak organizasyonları'nda Mutfak Çeşitleri arasında bağlantıları ve organizasyon eksikliklerini gidermek isteyenler,

• Uluslararası standartlara sahip alakart restoranlarda Mutfak Yönetiminde Verimlilik derecesini yükseltmek isteyenler,

• Yüksek rafine mutfaklar'da Restoran Menüsü ve Restoran Konseptine Göre Mutfak Eğitimi almak isteyenler,

• Çok amaçlı organizasyon mutfaklarında Mutfak Bölümleri arasında bağlantı ve organizasyonun yapılandırılmasını isteyenler,

• Restoran mutfakları yada şehir içi otel mutfaklarında Endüstriyel Mutfak Planlanması yaptırmak isteyenler,

• Kendi restoran yada otel işletmesinde İşletmeci Körlüğü konusunda denetim isteyenler,

• Uluslararası konumda Gastronomi Danışmanlığı Gastronomy Consultancy isteyenler,

• Avrupa ve Asya ülkelerinde Mutfak Danışmanlığı & Kitchen Consulting ihtiyacı olanlar,

• Yüksek mutfaklar'da Restoran Danışmanlığı & Restaurant Consulting hizmetine ihtiyaç duyanlar,

• Farklı amaçlar ile servis ve mutfak bölümlerinde ciro geliştirme amacı ile Yiyecek Ve İçecek Danışmanlığı hizmeti isteyenler,

• Farklı sebepler ile hizmet kalitesini yükseltmek amacı ile Menü Danışmanlığı & Menu Consulting isteyenler,

• Şehrin en iyi restoranlarından olabilmek için Restoran Konsept Tasarımı ve Danışmanlığı alma düşüncesi içinde olanlar,

• Yeni Restoran Mutfağı Nasıl Kurulur? diye düşünenler,

• Mevcut menüsünün yetersiz kaldığını düşünerek Restoran Menüsü Nasıl Yapılır? diyenler,

• Konseptinin artık eskidiğini düşünerek Restoran Konsepti Nedir? Nasıl Oluşturulur? diye araştırma yapanlar,

• Bazı nedenlerden dolayı Restoran Nasıl Açılır? How to Open a Restaurant? diyerek kendini gastronomi sektöründe bulmak isteyenler,

• Yeni Restoran Açarken bir şeyi iki defa yapmamak için Nelere Dikkat Etmeliyim? diye düşünenler,

• Yeni Restoran Açarken En Çok Yapılan Hatalar'a kendileri'de düşmek istemeyenler,

• Yeni restoranında hiç bir yerde olmayan Sos Nedir? Özel Yemek Sosları Nasıl Yapılır? diye araştırma yapanlar,

• Türkiye dışında Türk mutfağı ile ilgili Yurt Dışı Mutfak Personeli Danışmanlık Hizmetleri almak isteyenler,

• Those who want to get Foreign Kitchen Staff Consultancy Services related to Turkish cuisine outside of Turkey,

• Yeni Restoran Projeleri ile farkındalık yaratmak isteyen gastronomi tutkunları...

Tüm bunlar öncelikte tarafımdan talep edilecek olan hizmet seçeneklerine göre şekillendirilir. Herhangi bir işletme sahibi kişi yada kurumun tarafımdan hangi hizmeti istediği önemlidir. İhtiyaç duyulan konularda seçenekler fizibilitesini hazırladıktan sonra karşılıklı mutabakat doğrultusunda çalışma programımı zaman, maliyet ve "hedef" sonuçları ile birlikte sunarım.

Projelerimde işletmenin “yönetim, servis ve mutfak” personel altyapısı, konsepti, menüleri, metrekare olarak departmanların ölçüleri, kullanacak malzeme envanteri, ana demirbaşlar, servis alanları, temel dekorasyon, yer ve zemin, aydınlatma örnekleri, kapalı ve açık alanlar, VIP salonlar, banket salonları yönetim sirküleri, is akışı görevlendirme ve ilgili raporlar ve matbu evraklar mevcuttur...

Maliyetler ana demirbaşlar olarak vardır ama genel maliyetler işletmenin fiziksel alanları belli olduktan sonra tespit edilecektir.

Gastronomi sektöründe Şehrin En İyi Restoranlarına Nasıl Sahip Olabilirim ve Kalıcı Bir Restoran Sahibi Olabilmek neler yapmalıyım diyenler için Restoran projelerimin bazı duyları aşağıdaki gibidir:

Yeni Restoran Açmak İsteyenlerin En Çok Sorduğu Sorulardan ve gastronomi sektöründe ilgili danışmanlıklardan olan Gastronomi Danışmanlığı, Mutfak Danışmanlığı, Yiyecek Ve İçecek Danışmanlığı, Restoran Danışmanlığı, Menü Danışmanlığı, Restoran Konsept Tasarımı ve Danışmanlığı tarafıma ait olmak üzere yeni Restoran Nasıl Açılır ve Yeni Restoran Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim? Dediğinizde birçok hataya düşmeyeceğinizi garanti ediyorum. 

Yeni restoranınızda yada restoran zincirinizde Luzumsuz ve gereksiz bir çok demirbaşı depolarınızda çürütmeyeceğinizi, restoran malzemelerinde bir çok gereksiz malzemeye boşu boşuna para ödemeyeceğinizi ve gereksiz personel değişimi yapmayacağınızı garanti ediyorum. Yeni açacağınız Restoran Konsepti ve konsept tasarımı "tayin edeceğiniz" iç mimar ve diş mimar ile birlikte hazırlanacaktır. 

Tarafımca hazırlanan Hizmet Alanlarım içerisindeki Restoran Projelerim:  fizibilite, sunum tarzı, Yönetim Sirküleri, Yönetim Raporları, Mutfak Yönetimi, Organizasyon, Cost - Maliyet, Anket ve Formlar, Çizelge ve Tutanaklar, Restoran Yönetimi ve fikirden ibarettir ve restoran projesi ücreti içerisindedir. Birebir operasyonun içerisinde başında olduğum takdirde işverenim olan kişi yada kurum ile konuşulan ve karşılıklı mutabakat ile ekstra bir ücret alırım.

Yeni restoran projelerinin süresi proje detaylarına sadık kalındığı takdirde takribi 6-7 ay olarak hesaplanmıştır. Şehrinizde kalıcı bir restoran olacak olan restoran projesinin ödemeleri 3 parça olarak hesaplanmıştır.

1.ödeme: karşılıklı mutabakat ile anlaşılarak işe başlandığı zaman.

2.ödeme: küçük açılış yapıldığı zaman.

3.ödeme: büyük açılış yapılarak tüm eğitimlerin bittiği ve yeni açılan restoranın karşılıklı mutabakat ile konmuş "kalite yönetimi, personel eğitimleri ve aylık ciro" hedeflerine ulaştığı zaman. (Detaylar kontratta belirtilecektir, bazı işletmelerde ödemeler ciro'ya indeksli olarak kazan-kazan sistemi ile yapılandırılır)

Açılacak olan Yeni restoran projesinin ücretini içerisinde olan Aktivite & Banquet Menüleri, Örnek Restoran Menüleri, Menü Çeşitleri, Menü Planlaması, Seçenekli Menüler, Menü Analizi ve Menü Yönetimi belirtilmiş olan ücretin içerisindedir...

Hiç bir yerde olmayan yemek sunumları, alternatifsiz yemek menüsü, soyutlanmış uyumlu deKorasyon, konsept tasarımı, şaşırtıcı hizmet portföyü, hayret verici fiyat politikası ve çok daha fazlası restoran projelerimin içerisindedir....

Tarafım ile beraber çalışma düşüncesi olan kişi yada kurumlar için mevcut iş anlaşma metnimi inceleyebilirsiniz.

Remi web site:

 https://www.hasascibasiahmetozdemir.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türk Mutfağından Kaybolan Kerkük Yemekleri Nedir?

 Türk Mutfağından Kaybolan Kerkük Yemekleri Nedir? Ziyat AKKOYUNLU* Özet:  Bu makalede, Orta Asya’dan başlayarak Osmanlı’ya ve oradan da Ker...